Adverteren

Advertentiemogelijkheden?

Oranje is duurzaam biedt de mogelijkheid om te adverteren. Wil je iets leuks doen om aandacht te genereren voor je bedrijf, product of dienst? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden.

Het totale netwerk trekt maandelijks vele unieke bezoekers. Hierdoor is “Oranje is duurzaam” een interessant platform voor adverteerders. Door het grote netwerk en de actieve themablogs, kun je als adverteerder de doelgroep bereiken waar, wanneer en hoe je dat wil.

De blogs zijn categorieën rondom interessegebieden ingedeeld: Gebouw, Energie, Duurzaamheid, Beheer en Innovatie. Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele experts met een passie voor het thema van de blog.

Wij bieden diverse advertentiepakketten, waarbij u kunt kiezen tussen een themablog, een banner, tweet/facebook bericht, you-tube of een combinatie van deze vijf.

Het is ook mogelijk dat de redactie een blog schrijft over uw bedrijf, product of dienst in ruil voor een recensie-exemplaar, een give-away voor onze lezers of tegen betaling.
Deze optie is echter enkel mogelijk als de redactie het bedrijf, product of dienst relevant vindt.

Interesse in adverteren bij Oranje is duurzaam, neem contact met ons op redactie@oranjeisduurzaam.nl . De redactie denkt graag met u mee en geeft u graag de ruimte!