Blogger worden

“Oranje is duurzaam” is op zoek naar bloggers die kunnen bijdragen aan het succes van de website. Experts op verschillende gebieden uit de bouw- en installatiebranche heten we daarom graag welkom in ons team. Voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om op regelmatige basis te schrijven over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de gebouwde omgeving? Lees dan verder. Behalve dat het voor de bezoekers interessant is om jouw verhalen te lezen en te leren van jouw ervaringen, is het schrijven voor “Oranje is duurzaam” ook gunstig voor jou als blogger. Waarom?

 1. Je vergroot je zichtbaarheid binnen de bouw- en installatiebranche.
  Door het schrijven op “Oranje is duurzaam” vergroot je, je zichtbaarheid onder de doelgroep. Je wordt op plekken zichtbaar die je vanuit een eventuele eigen site niet had kunnen bereiken. Om die reden is het belangrijk om moeite te doen voor artikelen en minstens een en of meerdere blogs te schrijven per maand.

 2. Genereer verkeer naar je eigen website.
  Door het schrijven van interessante artikelen interesseer je lezers om te kijken waar de schrijver (expert) vandaan komt. Daarnaast bestaat er bij “Oranje is duurzaam” de mogelijkheid om te verwijzen naar externe websites voor uitgebreidere informatie. Als je een eigen bedrijfswebsite of eigen blog hebt, levert schrijven voor “Oranje is duurzaam” daar extra bezoekers op.

 3. Versterken van je eigen merk
  Zet jezelf als persoon op de kaart via “Oranje is duurzaam”. Je bent bij ons aan het goede adres als je als professional geassocieerd wil worden met de gebouwde omgeving. Zie je blogs als een visitekaartje. Je blogs beïnvloeden de lezers. Hoe jij schrijft bepaalt wat lezers van je vinden. Presenteer jezelf zoals jij dat wilt en vergaar een groot publiek. Bij het regelmatig schrijven van artikelen gaan bezoekers de bloggers persoonlijk volgen.

 4. Vergroot je netwerk
  “Oranje is duurzaam” heeft inmiddels een groot netwerk opgebouwd binnen de bouw- en installatiebranche. Als blogger bij “Oranje is duurzaam” heb jij die mogelijkheid ook. De website wordt goed bezocht, ook buiten de branche. Door het schrijven van blogs groeit je bekendheid en leg je sneller contacten met potentiële opdrachtgevers.

Nog steeds geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via redactie@oranjeisduurzaam.nl en laat weten waarom jij een goede blogger voor “Oranje is duurzaam” bent. Waarom zouden lezers jouw blogs willen lezen? En wat is jouw reden om te bloggen?