Disclaimer

Quote Invest BV is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de website “Oranje is duurzaam” plaatsen, bijvoorbeeld in een reactie en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Quote Invest BV en de auteurs.

Quote Invest BV besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Quote Invest BV aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid van de aangeboden informatie op deze blog. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Quote Invest BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van de website “Oranje is duurzaam”.

De website “Oranje is duurzaam” bevat links naar andere websites. Quote Invest is niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

Auteursrecht

De artikelen op de website “Oranje is duurzaam” mogen gedeeltelijk gekopieerd, hergebruikt of verspreid worden, als de bron en de auteur van het artikel worden vermeld. Op de afbeeldingen rust volledige copyright bij de geestelijke eigenaar van de afbeelding. De afbeeldingen mogen derhalve niet hergebruikt of gekopieerd worden.